ذخیره کردن اولین محتوای ویدیویی می تواند بسیار سردرگم کننده باشد و شما را گیج کند. چرا؟ چون حالا باید یک رزولوشن ( براساس پیکسل) ، بیت ریت ( بر مبنای Mbps) ، نرخ فریم ( براساس FPS) و… را برای هر ویدیو تنظیم کنید. پس بیایید درمورد هرکدام از این گزینه ها بیشتر یاد بگیریم و با ذخیره سازی ویدیو بیشتر آشنا شویم. در این قسمت قرار است آموزش ذخیره کردن ویدیو در KineMaster به شما داده بشه!
ذخیره کردن ویدیو در KineMaster
ذخیره سازی ویدیو به زبان ساده یعنی تبدیل کردن تمام کلیپ ها ، افکت ها ، لایه ها یا درواقع همان ویدیوی ویرایش شده به یک فایل ویدیویی مثل ( .mp4) است تا بتواند در تمام دستگاه ها به راحتی قابل رویت باشد. برای مثال: شما یک فایل ویدیویی در KineMaster دارید که به تازگی ویرایش آن را تمام کرده اید.
حالا می خواهید که در گالری شما یا ویدیو پلیرهایی مثل MX player ظاهر شود. برای انجام این کار باید ویدیوهای خود را از ویرایشگر ویدیو KineMaster Pro ذخیره کنید. حدس میزنم حالا می دانید که ذخیره ویدیو به چه معناست. فاکتورهای دیگری مثل FPS ، بیت ریت و… هم وجود دارند!
در این قسمت از آموزش ذخیره کردن ویدیو در KineMaster کاین مستر در مورد این پارامتر ها بیشتر صحبت خواهیم کرد:
بیت ریت، FPS، و رزولوشن چیست؟
وقتی صحبت از کیفیت ویدیو می شود، بیت ریت، FPS، و رزولوشن فاکتورهایی هستند که از اهمیت ویژه ای در کیفیت ویدیو ها برخوردارند. بیایید درمورد این فاکتورها با جزییات بیشتری یاد بگیریم:
بیت ریت
بیت ریت به نرخی اشاره دارد که در آن داده منتقل می شود. بیت ریت می تواند به عنوان کیفیت ویدیو/صوت نیز تعریف شود و معمولا با Bps ( بیت بر ثانیه) ، Kbps (کیلوبیت بر ثانیه) و در برنامه KineMaster با Mbps (مگابیت بر ثانیه) اندازه گیری می شود.
برای این که مطلب بالا را بهتر درک کنید، یک رقم منطقی برای شما مثال میزنم که می توانید هنگام ذخیره کردن ویدیو در KineMaster بدون آسیب رساندن به کیفیت ویدیو از آن استفاده کنید. لیست پایین براساس رزولوشن ویدیو نوشته شده که بر مبنای پیکسل است. این هم از لیست:
- 720p (HD) : 5 – 8 Mbps
- 1080p (Full HD) : 8 – 12 Mbps
- 2160p (4k or UHD) : 35 Mbps +
FPS
FPS در ویدیوها به معنی تعداد فریم بر ثانیه است. FPS مسئول روان بودن ویدیو است. رقم رایج FPS برای انواع کلیپ ها معمولا 30 FPS است. اما اگر می خواهید ویدیو های شما از این هم روان تر باشند باید بالاترین رقم FPS موجود در KineMaster را انتخاب کنید. که آن رقم 60 است.
با این کار ویدیو های شما به روانی کره خواهند شد! اما زمان ذخیره سازی و اکسپورت ویدیو بسیار طولانی خواهد شد!
رزولوشن
رزولوشن کیفیت ویدیو است ، هرچه یک ویدیو پیکسل بیشتری داشته باشد وضوح بیشتری خواهد داشت. در زیر لیست آموزش از تمام گزینه های ذخیره کردن ویدیو در ویرایشگر ویدیو KineMaster آورده شده است:
- 360p
- 480p
- 540p
- 720p (HD)
- 1080p (Full HD)
- 2160p (4k or UHD)
چطور ویدیو را در KineMaster ذخیره سازی کنیم؟
در این قسمت می خواهیم به شما آموزش ذخیره کردن ویدیو در KineMaster کاین مستر را به طور دقیق بدهیم:
گام اول آموزش ذخیره کردن ویدیو: روی دکمه ی “Share” بزنید
همانطور که در تصویر می بینید دکمه ی اشتراک گذاری در نوار انجام کارها در سمت راست قرار دارد.
گام دوم: مقادیر ذخیره سازی را انتخاب کنید
حالا از شما خواسته می شود تا رزولوشن، FPS و بیت ریت ویدیو را انتخاب کنید. فقط کافی است اعداد را براساس ارقامی که قبلا در این مقاله گفته شد انتخاب کنید. اگر به پایین نگاه کنید خواهید دید که سایز ذخیره سازی ویدیو و فضای دردسترس حافظه ی موبایل تان چقدر است.
گام سوم: روی ذخیره سازی(Export) بزنید
وقتی همه تصمیمات خواسته شده در گام دوم را گرفتید، فقط کافی است بر روی “Export” یا دکمه “Save as video” بزنید تا کار ذخیره سازی آغاز شود.